magnify
Home 2019 szeptember
formats

Örökítsük meg az esküvő minden pillanatát

A párok életében az esküvőjük a legszebb pillanat, ezért nagy lelkesedéssel szervezik, és mindent megtesznek azért, hogy minden részlete tökéletes legyen. De sokan csak a fotósra gondolnak, aki megörökíti a ceremóniát, és készít pár képet a párról és a családról. De így nagyon sok apró részletről lemaradhatunk, amire szeretnénk a későbbiekben emlékezni. Hiszen a képek nem adják vissza a készülődés izgalmát, és az első reakciókat, amikor meglátjuk a párunkat az oltárnál. Ezért az esküvői videó mindenképpen fontos, így megtudjuk örökíteni minden részletét a nagy napnak. Így akár még azt is láthatjuk, hogy a párunk mennyire izgult a készülődés alatt, mielőtt elindult volna a templomba. És bizony jobb, ha az esküvőnk minden pillanatát megörökítjük videón, mert így a későbbiekben igazán át tudjuk élni újra és újra azokat a csodás pillanatokat. Persze fontos, hogy időben lefoglaljuk a videóst, mert a jobb szakemberekre bizony egy évet is várnunk kell, azért ne várjunk vele túl sokáig.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
formats

Egy igazán fiús szoba, nem csak autós lehet

A legtöbben, amikor megtudják, hogy kisfiúk lesz, akkor rögtön arra gondolnak, hogy a szobát hogyan fogják kialakítani. És szinte mindenkinek egy autós szoba ugrik be, hiszen azt szeretik a legjobban. De a mai lehetőségeknek köszönhetően, már sokkal szélesebb körben válogathatunk, hogy valóban a tökéletes kis kuckót alakítsuk ki a számára. Hiszen mondjuk a dinoszauruszok is igazán fiúsak, így egy dínos szoba is tökéletes választás lehet. És a dinoszaurusz játékok segítségével, még nagyobb életet vihetünk a helyiségbe. Persze ez nem azt jelenti, hogy egyetlen autós elem se lehet a szobában, de azért igyekezzünk egy vonalat követni. És tanulás szempontjából is jók a különböző dinoszaurusz fajták, mert könnyedén megtanulhatják, hogy melyik volt ragadozó és melyik volt növényevő. De ahogyan nőni fognak a gyerekek, a saját egyéniségük fog a felszínre törni, így lehet, hogy teljesen más lesz az érdeklődési körük, és az egész szobát át kell alakítanunk, hogy jól érezzék benne magukat.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
formats

Találjunk olyan hobbit, ami segít a kikapcsolódásban

Felnőttként rengeteg feladattal kell megbirkóznunk minden nap, így viszont sokszor nem tudunk megfelelően pihenni és kikapcsolódni. Ezért fontos, hogy találjunk egy olyan hobbit, ami heti pár alkalommal segít kizökkennünk a stresszből, és csak magunkkal tudunk foglalkozni. És mi lenne jobb erre, mint egy kis mozgás, amitől nem csak felfrissülünk, de a testünknek és a lelkünknek is jót tesz. És ha még kellemes zene is szól közben, akkor az maga lehet a mennyország, ami garantálja a kikapcsolódást. És ha ilyet keresnénk, akkor a balett oktatás felnőtteknek Budapesten a lehető legjobb választás lehet. Így hetente pár órára csak magunkkal foglalkozhatunk, így sokkal könnyebben vészelhetjük át a nehéz időszakokat. Ezért fontos, hogy igyekezzünk úgy alakítani a teendőinket, hogy legyen elegendő időnk magunkra és a relaxálásra is. Így jó lehet, ha a balett óra után hazaérve nem állunk neki a főzésnek vagy a takarításnak, hanem befekszünk egy kád forróvízbe, hogy még tökéletesebbé tegyük a napot.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn